Nieuws

Benecke brengt even twee afmeerjukken aan

Om de afmeervoorzieningen te verbeteren worden in opdracht van Orange Nautical Service BV twee afmeerjukken aangebracht. Tbv de jukken worden houten afmeerpalen van ca. 14m aangebracht. Na aanbrengen van de palen gaat de kraan direct op transport naar volgende project!

Aanleg steigers op de Zaan

Benecke is momenteel weer volop aan de slag met de aanleg van diverse aanlegsteigers op de Zaan te Zaandam. De steigers worden vervaardigd uit 100% FSC recycle hardhout. De werkzaamheden worden vanaf het water uitgevoerd mbv ons ponton de Pannekoek.

Hardhouten damwand te Saendelft

Voor bouwbedrijf KPB uit Limmen wordt momenteel een hardhouten damwand aangebracht. De damwand voorkomt dat een stijl talud moet worden aangebracht naar de watergang en zo het tuinoppervlakte volop benut kan worden. De damwand is verankerd om voldoende stabiliteit te behouden.

Nieuwe 5 tons Hyster heftruck op de werf

Benecke heeft op haar werf veel op- en overslag van hout-, staal-, en kunststof beschoeiingmaterialen. voor het laden en lossen van materialen heeft Benecke nu een nieuwe 5 tons Hyster heftruck in gebruik genomen. Deze truck voldoet aan de strengste milieu en veiligheids eisen en kan dus volop worden ingezet.  

Drijvend materieel te Lelystad

Benecke is op volle kracht aan de slag langs de Lage Dwarsvaart te Lelystad. op de voorgrond een samengesteld ponton voor de ankerploeg. Er worden totaal meer als 1.000 st. ankers aangebracht.